Éjjel és nappal
szolgáltatunk
06 70 413 1107
KOMMUNIKÁCIÓ

PR-kommunikáció. Hírnév management. CSR.

Vegyük kézbe a cégünkkel kapcsolatos híreszteléseket!

Egy sikeres PR-kampányt reklám ízű cikkek, beszélgetések helyett a megjelenési közegébe természetesen illeszkedő, érdeklődésre számottartó médiaszereplések jellemeznek. A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen. Magyarországon is egyre inkább előtérbe kerül a CSR, azaz a társadalmi szerepvállalás management, melyben kapcsolati rendszerünk segítségével szintén ügyfeleink rendelkezésére állunk

Azon túl, hogy ügyfeleink számára áttekinthetőbbé tesszük a hirdetői piacot, irányt mutatunk és igény szerint komplett kampánystratégiát állítunk fel a megbízói igényeknek megfelelően.

Az alkalmazott kommunikációs eszközöket jellegük szerint az alábbi 3 osztályba soroljuk.

– BTL kommunikáció

– ATL kommunikáció

– Online kommunikáció szociális hálózatokra optimalizálva

Bizonyítjuk, hogy emberközeli kommunikációval minden sokkal egyszerűbb, és hatékonyabb!

Koncepcióban, stratégiai alapon gondolkodunk. Munkáink során nem engedünk a minőségből, mindig az adott feltételek mellett elérhető legjobb megoldás elérésére törekszünk. A kommunikációs eszközök tárháza a technológia fejlődésével és a fogyasztói kereslet növekedésével párhuzamosan egyre szélesedik, ami a hirdetőket komoly kihívás elé állítja a kommunikációs stratégiájuk megtervezésében.

95%-os újraszerződési arány

Nem tagadjuk, ügyfélfüggőségünknél addiktívabb dolgot nem éreztünk még. Élj vele!

MAGABIZTOSSÁG

Átfogó Informatikai- és marketing szolgáltatásaink a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt az első kapcsolatfelvételtől az újravásárláson át a reménybeli élethosszig tartó kapcsolat gondozásáig.

HAZAI SZAKEMBEREK

Fejlesztőink mögött, azaz ez esetben a te szolgálatodban évtizedes tapasztalattal, piacképes, kipróbált tudással felvértezett hazai szakemberek állnak majd.

-25%
MINDEN ÚJ ÜGYFELÜNKNEK
25% KEDVEZMÉNY EGÉSZ HÓNAPBAN!
SOULART MEDIA AGENCY KFT.
Vedd fel velünk a kapcsolatot és a piactól eltérően kiemelt kapcsolattartást, világszinvonalú fejlesztési és opatimalizálási szolgáltatást adunk cserébe!
[contact-form-7 id=”28751″ html_class=”gem-contact-form-dark”]