Pénztárcabarát webfejlesztés: nálunk csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van!

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszírozási lehetőségeit?

Mi is rengeteget tudnánk mesélni a vállalkozások közötti mentalitásbeli különbségekről, legyen szó üzleti vagy emberi hozzáállásról. Mindannyian tisztában vagyunk az ún. “magyar betegségekkel”. Biztató tény azonban, hogy egyre több az olyan szakértelemmel, szorgalommal és kitartással felvértezett szakember itthon, aki tudását és kvalitásait annak szenteli, hogy a hazai vállalkozások mögött erős informatikai és marketing bázist teremtsen.

Mi, nemzetközi szinten is kiróbált szakemberek bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve azt. E folyamatot a legifjabbtól kezdve az idősebb generációig mindenki egy emberként üdvözölheti, hiszen a potenciális munkavállaló réteg “helyzetbe hozása”, erősítése és a hazánkban működő cégek sikerre vitele nem csak a kisebb közösségek, hanem az ország közös érdeke.

Cégünktől korrekt, minden fontos tényezőt számításba vevő ajánlatra számíthatsz.

Előre kalkulálható költségek
Nem csomagot ajánlunk, hanem valódi megoldást!

Cégedre szabott szolgáltatásainkat választhatod összekapcsolva, egy olajozottan működő rendszerként, ahol az egyes eszközök és folyamatok egymást támogatják, erejük megsokszorozódik.

Rendelkezésedre állunk részfeladatok kapcsán is, online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítései, Partneri kitüntetései a garanciál arra, hogy biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhasd ránk az aktuális legégetőbb problémákat és új feladatokat.

Alapvetően a személyes kapcsolatban, a baráti viszonyban és a korrekt ügymenetben hiszünk. Árazási hitvallásunk kizárólag egyedi konkstrukcióban tudja maximális tudásbázisát ügyfele rendelkezésére bocsátani.  Alkalmazkodva azonban a piaci követelményekhez bizonyos esetkben mi is képesek vagyunk csomagokban gondolkodni.

Szakértőink várják megkeresésed

telefon: +36 70 413 1107

A legjobb választás: cégünk teljes tudásbázisa havi konstrukcióban
Szakértőink, vezetőink a nap 24 órájában fogják lesni minden kérésedet. Cégeddel egy levegőt lélegezve munkálkodunk. Várjuk tisztelettel jelentkezésed

Mennyiért kapok meg egy weboldalt?

ritkán kerül többe (a fejlesztői környezet beolyásoló tényező), mint 100.000 Ft (WordPress alapokon)

Mennyiért kapok meg egy webshopot?

ritkán kerül többe (a fejlesztői környezet beolyásoló tényező), mint 200.000 Ft (WooCommerce alapokon)

Komplex

0-24 és a legjobb választás

A piacon jellemző és egyben szomorú tény, hogy nem veszik figyelembe a cégek általános pénzügyi helyzetét. Cégünk ettől a mentalitástól messze áll és kizárólag a win-win szituációt tudja hozzáadott értékként aposztrofálni. 

Referenciákat szeretnél? 

telefon: +36 70 413 1107

A piac legkedvezőbb webfejlesztés áraival várunk
Üzenj nekünk és pillanatok alatt felkeresünk az ország legjobb ajánlatával

Büszkék vagyunk a ránk büszke partnereinkre, fejlesztőink folyamatos fejlődésére, online szakértőink Google Ads és keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre. Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális legégetőbb problémákat és feladatokat.