Árazás

A SoulArt Media Agency Kft. árazása vállalja az árversenyt!
Képernyőkép 2023-08-21 010059

Pénztárcabarát webfejlesztés: nálunk csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van!

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszírozási lehetőségeit?

Mi is rengeteget tudnánk mesélni a vállalkozások közötti mentalitásbeli különbségekről, legyen szó üzleti vagy emberi hozzáállásról. Mindannyian tisztában vagyunk az ún. “magyar betegségekkel”. Biztató tény azonban, hogy egyre több az olyan szakértelemmel, szorgalommal és kitartással felvértezett szakember itthon, aki tudását és kvalitásait annak szenteli, hogy a hazai vállalkozások mögött erős informatikai és marketing bázist teremtsen.

Mi, nemzetközi szinten is kiróbált szakemberek bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve azt. E folyamatot a legifjabbtól kezdve az idősebb generációig mindenki egy emberként üdvözölheti, hiszen a potenciális munkavállaló réteg “helyzetbe hozása”, erősítése és a hazánkban működő cégek sikerre vitele nem csak a kisebb közösségek, hanem az ország közös érdeke.

Cégünktől korrekt, minden fontos tényezőt számításba vevő ajánlatra számíthatsz.

Előre kalkulálható költségek
Képernyőkép 2023-08-21 010121

Valódi megoldást kínálunk!

Cégedre szabott szolgáltatásainkat választhatod összekapcsolva, egy olajozottan működő rendszerként, ahol az egyes eszközök és folyamatok egymást támogatják, erejük megsokszorozódik.

Rendelkezésedre állunk részfeladatok kapcsán is, online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítései, Partneri kitüntetései a garanciál arra, hogy biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhasd ránk az aktuális legégetőbb problémákat és új feladatokat.

Alapvetően a személyes kapcsolatban, a baráti viszonyban és a korrekt ügymenetben hiszünk. Árazási hitvallásunk kizárólag egyedi konkstrukcióban tudja maximális tudásbázisát ügyfele rendelkezésére bocsátani.  Alkalmazkodva azonban a piaci követelményekhez bizonyos esetkben mi is képesek vagyunk csomagokban gondolkodni.

weboldalak árazása

Az alábbiakban részletesn kifejtjük a weboldalak és szoftverfejlesztés árait érintő fontos tényezőket.

A weboldalak és szoftverek fejlesztése sokrétű és összetett folyamat, amely számos tényezőtől függően változó árakat eredményezhet. 

Az árak alakulásában szerepet játszik a projekt komplexitása, az igények és funkciók száma, a tervezési és fejlesztési munkaórák, valamint a használt technológiák és eszközök minősége. 

Fontos megérteni, hogy nincs egyetlen általános árszint, amely minden projekt esetében alkalmazható lenne. 

Egy egyszerű bemutatkozó weboldal létrehozása más árkategóriába esik, mint egy nagyobb e-kereskedelmi platform fejlesztése vagy egy komplex üzleti alkalmazás készítése. A projekt mérete, funkcióinak sokfélesége és tervezési igénye erősen befolyásolja az árat.

A weboldal vagy szoftver funkciói nagyban befolyásolják az árat. Dinamikus tartalomkezelő rendszerek (CMS) beépítése, online fizetési rendszerek, adatbázisok, felhasználói regisztráció és egyéb specifikus igények mind hozzájárulnak a fejlesztési költségekhez.

Az egyedi design és a felhasználói élmény optimalizálása szintén meghatározó tényező. Egyedi design vagy UX/UI tervezés magasabb tervezési és fejlesztési költségeket vonhat maga után, de hosszú távon a jobb konverziók és elégedett felhasználók miatt érdemes befektetni.

 A használt technológiák és programozási nyelvek is hatással vannak az árakra. Például, egy komplex webalkalmazás fejlesztése más programozási készségeket és időt igényel, mint egy egyszerűbb WordPress oldal.

Az időkeret és határidők szintén befolyásolják az árakat. Sürgős projektek gyakran magasabb költségekkel járnak, mivel a fejlesztőknek nagyobb erőfeszítéseket kell tenniük a gyorsabb eredmények eléréséhez.

Minőség és biztonság mindig prioritás. Biztonsági intézkedések és minőségi ellenőrzések hozzáadhatnak az árhoz, de hosszú távon megóvják a weboldalt vagy szoftvert a későbbi problémáktól és sebezhetőségektől.

A projekt befejezése után is fontos a támogatás és karbantartás. A SoulArt Media megbízható fejlesztő cég és folyamatos támogatást nyújt a hibajavításokhoz, frissítésekhez és új funkciók hozzáadásához.