Weboldalak karbantartása és üzemeltetése

Webes felületek karbantartása és üzemeltetése

Biztosítsd vállalkozásod sikerét és hatékonyságát!

A weboldalak karbantartása és üzemeltetése kulcsfontosságú feladat a vállalkozások számára annak érdekében, hogy biztosítsák a webes jelenlétük hatékonyságát és folyamatos működését.

Ez a folyamat hozzájárul a látogatók pozitív élményének fenntartásához és a biztonságos, zavartalan online tevékenységekhez.

25 ÉVES TAPASZTALATTAL 

– Sérült, vagy elérhetetlenné vált az oldal? – 12 / 24 órán belül megoldjuk!
– Nem elérhető a kolléga, aki foglalkozik az oldallal?
– Tartalmak korrekciója, vagy módosítására van szükség rövid határidővel?
– Elemzés, analízis – kórkép felállítás a tisztán látás miatt?
– Mentések, vagy komplett oldal helyreállítása, ha már nagy a baj?
– Egyéb javítások, amivel meg tudsz lepni minket!


A weboldalak karbantartása és üzemeltetése számos területet foglal magában:

A weboldalak motorjai (például tartalomkezelő rendszerek, pluginek, sablonok) időről időre frissülnek. Ezek a frissítések biztonsági és funkcionális javításokat tartalmaznak. Az üzemeltetés részeként rendszeresen frissíteni kell ezeket az elemeket, hogy megelőzzük a sebezhetőségeket és a kompatibilitási problémákat.

A weboldal tartalma idővel változik. Új információk, cikkek, képek vagy termékek hozzáadásával frissen kell tartani a weboldalt. Rendszeres tartalomfrissítések segítenek fenntartani a látogatók érdeklődését és visszatérésüket.

A weboldal sebessége és teljesítménye befolyásolja a felhasználói élményt és a keresőmotor-rangsorolást. A karbantartás során optimalizálni kell a weboldal sebességét, tömörítve a képeket és minimalizálva a felesleges kódokat.

A weboldalak sebezhetőek a kibertámadásokra és rosszindulatú tevékenységekre. A biztonsági intézkedések, például tűzfalak és biztonsági bővítmények telepítése és karbantartása segít megvédeni a weboldalt a veszélyes behatolásoktól.

Az üzemeltetés során előfordulhatnak hibák, például a linkek elromlása vagy formázási problémák. Ezeket időben fel kell ismerni és javítani, hogy a weboldal zavartalanul működjön

Az adatok és a tartalom rendszeres biztonsági mentése elengedhetetlen a váratlan adatvesztés elkerülése érdekében. Rendszeresen kell végrehajtani teljes és részleges mentéseket.

Az analitikai eszközök segítségével figyelemmel kísérhető a weboldal teljesítménye, a látogatói viselkedés és az elérési útvonalak. Ez az információ segít a további fejlesztések és optimalizációk tervezésében.

A weboldalaknak meg kell felelniük az aktuális jogszabályoknak és iparági szabványoknak, például az adatvédelmi szabályozásnak (pl. GDPR) és az akadálymentességi irányelveknek.

Minden informatikai probléma köddé válik

Tapasztaljuk, hogy számos kihasználatlan lehetőség, esetleg javítást, karbantartást igénylő folyamat van jelen a webes területeken. 

Az online jelenlét területén is folyamatosan növekvő versenyhelyzet tapasztalható, ami miatt elengedhetetlen, hogy webes felületünk minden tekintetben naprakész legyen, külső megjelenésében, funkcionálisan és tartalmilag. Karbantartás szolgáltatásunk olyan eseti és havi feladatokat foglal magába, amelyek a weboldal üzemeltetése és karbantartása során merülhetnek fel.

Webszerviz szolgáltatásunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet megoldást, ahol úgy érzik, halasztást nem tűrő webes bibi van és szakértelem, vagy időhiány miatt nem találják a sebtapaszt!  Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.

A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas vagy havi díjas konstrukcióban végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján 90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és soha többet nem fog problémát okozni a weboldalad karbantartása és üzemeltetése.

Képernyőkép 2023-08-21 022456

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. 

Egyre több weboldalnál lehet azt tapasztalni, hogy nincs rendszeres karbantartás (WordPress vagy bármely rendszer esetében), vagyis nem frissíttik a szoftvereket, készítenek biztonsági mentést vagy éppen virus lepi el a rendszert. akkor működési hibák lépnek fel.

Az oldal lelassul, illegális tartalmak jelennek meg vagy éppen bejelentett támadó webhellyé válunk. Természetesen nem lehet mindenki szakértő a pluginek fejlesztésében vagy az egyedi programozásban. A fentiek elképzelhetetlenek a weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal.

  • Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.
  • Hatékony, gyors munkavégzés az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.
  • Megbízásainkat és a birtokunkba került információkat bizalmasan és diszkréten kezeljük.
  • Gyors, profi munka, reális költségek mentén.
  • A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas alapon végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján
    90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszirozási lehetőségeit?

Cégünktől korrekt, minden fontos tényezőt számításba vevő ajánlatra számíthatsz.