Profira bíznád?
Webes karbantartás
Lassú? Feltörték?
0-24 elérsz minket!
WEBOLDALAK KARBANTARTÁSA ÉS ÜZEMELTETÉSE
Minden informatikai probléma köddé válik

Tapasztaljuk, hogy számos kihasználatlan lehetőség, esetleg javítást, karbantartást igénylő folyamat van jelen a webes területeken. Az online jelenlét területén is folyamatosan növekvő versenyhelyzet tapasztalható, ami miatt elengedhetetlen, hogy webes felületünk minden tekintetben naprakész legyen, külső megjelenésében, funkcionálisan és tartalmilag. Karbantartás szolgáltatásunk olyan eseti feladatokat foglal magába, amelyek a weboldal üzemeltetése és karbantartása során merülhetnek fel, de nem szeretne, vagy nem indokolt folyamatos szolgáltatást igénybe venni, csupán egy – egy alkalommal van szükség szakemberre!

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és soha többet nem fog problémát okozni a weboldalad karbantartása és üzemeltetése.

Webes felületek karbantartása és üzemeltetése

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. Egyre több weboldalnál lehet azt tapasztalni, hogy nincs rendszeres karbantartás (WordPress vagy bármely rendszer esetében), vagyis nem frissíttik a szoftvereket, készítenek biztonsági mentést vagy éppen virus lepi el a rendszert. akkor működési hibák lépnek fel.

Az oldal lelassul, illegális tartalmak jelennek meg vagy éppen bejelentett támadó webhellyé válunk. Természetesen nem lehet mindenki szakértő a pluginek fejlesztésében vagy az egyedi programozásban. A fentiek elképzelhetetlenek a weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal.

25 ÉVES TAPASZTALATTAL TARTJUK KARBAN OLDALAD

– Sérült, vagy elérhetetlenné vált az oldal? – 12 / 24 órán belül megoldjuk!
– Nem elérhető a kolléga, aki foglalkozik az oldallal?
– Tartalmak korrekciója, vagy módosítására van szükség rövid határidővel?
– Elemzés, analízis – kórkép felállítás a tisztán látás miatt?
– Mentések, vagy komplett oldal helyreállítása, ha már nagy a baj?
– Egyéb javítások, amivel meg tudsz lepni minket!

A megoldás

Webszerviz szolgáltatásunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet megoldást, ahol úgy érzik, halasztást nem tűrő webes bibi van és szakértelem, vagy időhiány miatt nem találják a sebtapaszt! Nem indokolt, vagy más okból nincs szakember havi díjas szolgáltatást igénybe venni az oldal üzemeltetéséhez, akut a probléma ugyan, de eseti. Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.

A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas alapon végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján 90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!

  • Nem indokolt, vagy más okból nincs szakember havi díjas szolgáltatást igénybe venni az oldal üzemeltetéséhez, akut a
    probléma ugyan, de eseti.
  • Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.
  • Hatékony, gyors munkavégzés az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.
  • Megbízásainkat és a birtokunkba került információkat bizalmasan és diszkréten kezeljük.
  • Gyors, profi munka, reális költségek mentén.
  • A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas alapon végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján
    90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszirozási lehetőségeit?

Cégünktől korrekt, minden fontos tényezőt számításba vevő ajánlatra számíthatsz.

Általános tévhitek: 

Megnézzük, ki csinálja meg a legolcsóbban

Nincs szükség karbantartásra, majd én megoldom magamnak

A tárhely kérdése elhanyagolható, bárhol jó nekünk

A Google nem is annyira fontos, hiszen van fizetett hírdetésünk

A weboldal gyorsasága nem releváns kérdés

Felesleges a rendszergazda

Majd én „ki-Googlez-om” magamnak

Miért mi vagyunk a megoldás?

Akármennyire is körültekintő a management a vállalkozások webes és informatikai háttere, bármikor „viharba” kerülhet. Cserbenhagyták, becsapták és nem elégedett? Korábban rosszul döntött, vagy csupán nincs idő foglalkozni egy adott területtel? Nincs meg a megfelelő hozzáértés, így jóval több időt és pénzt emészt fel az indokoltnál? Egyáltalán nincs érzékelhető haszna?

A cél minden esetben, hogy eredménycentrikus hozzáállással kezeljük az ügyfeleink igényeit, megoldandó problémáit. Az eredménycentrikus hozzáállás nálunk azt jelenti, hogy hosszútávon fenntartható, eredményes és valós megoldást biztosítsunk. A fent nevezett területek bármelyikéről is legyen szó a feladatokat és a legtöbb problémát és gondot levesszük ügyfeleink válláról. Bárminemű szolgáltatás igénybevételénél lehetőséget kínálunk a költségek egyenletes elosztására. [Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a vállalási határidő, vagy a teljesítés a futamidő függvénye.]

Az esetek jelentős részében egy webes vagy szoftveres fejlesztést cégünk előfinanszíroz. Folyamatosságot, mindkét oldalon tervezhetőséget biztosít, mindamellett, hogy ésszerűbben kivitelezhető a munka és mindkét fél nagyobb mozgástérrel rendelkezik.

– Nem keletkezik holtidő sem a folyamatokban és nem jelent korrigálhatatlan elköteleződést sem.

– Veszteségmentes elszámolás és fix havi költség ellenében biztosított a teljes és szükséges szakmai kompetencia.

– A költségek felosztása pedig lehetőséget biztosít az eredményből történő finanszírozásra, hiszen kiváltható, vagy átcsoportosítható a belső erőforrás (is).

Érdemes tehát szakmai szempontok alapján dönteni, ezért fordulj szakemberekhez, fordulj hozzánk, akik segítenek megalapozott döntést hozni.

Szakértőink várják megkeresésed

telefon: +36 70 413 1107

Azonnali munkavégzés
Üzenj nekünk és pillanatok alatt megoldjuk problémádat!

Büszkék vagyunk a ránk büszke partnereinkre, fejlesztőink folyamatos fejlődésére, szakértő kollégáink sikeresen megmentett és felgyorsított oldalaira és természetesen a karbantartott weboldalakra ! Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális legégetőbb problémákat és feladatokat.

Megfontontolt döntést kell hoznod, tekintsd meg céges bemutatkozásunkat és referenciáink széles körét.

Szakembereink a piacon egyedülálló módon éjjel-nappal állnak a rendelkezésedre: igényeld díjmentes tanácsadásunkat, amely során felmérheted tudásunkat.

Ne feledd: a siker mérhető, Mi pedig együtt dolgozunk Veled a közös sikereinkért! Keresd fel szakértőinket a +36 70 413 1107-es telefonszámon vagy kattints az alábbi gombra és egy órán belül felkeresünk az ország legjobb ajánlatával.