Gyors, hatékony
Webes fejlesztés
Kommunikál és elad
Éjjel-nappal dolgozunk

WordPress

Egyedi fejlesztés
Kedvelni fogsz minket!
Nyissunk értékesítési
csatornákat

Korunk nagy vívmánya, hogy legyen szó bármilyen jellegű igényről, már kereshetünk is a neten. Ennek előnye elsődlegesen a felhasználók oldalán csapódik le, hiszen rendkívül gyorsan és egyszerűen jutnak számukra fontos információkhoz.

Nem elhanyagolható tény, hogy azok a szolgáltatók, kereskedők, akik gyorsan és konkrét információkkal érik el a felhasználókat, szintén hatalmas előnyöket realizálnak webes felületeikből konkurenciájukkal szemben. Ennek okán rendkívül kiélezett verseny folyik az internetes keresőkben a minél előnyösebb pozíciókért.

A weboldal-, vagy webshop készítés során elsődleges szempontok:

Használhatóság – user / admin

Optimalizáltság

Eredményesség

Gyorsaság

Fejleszthetőség

Google megfelelhetőség

Marketing eszközök használata

A webfejlesztés minden esetben gondos és körültekintő tervezést igényel!

A tervezés kiterjed a weboldal, vagy webshop frontend elemeire, különös tekintettel a felhasználói élményre, valamint az oldalfunkciók elvárásaira is.

Az igényekhez és a funkcionalitáshoz igazodó technológia mentén fejlesztjük a webfelületeket, ügyelve arra, hogy az általunk fejlesztett felület és annak tartalma megfeleljen a legtöbb felhasználó által használt böngésző elvárásainak.

A kivitelezés folyamatába bevonjuk ügyfeleinket:

– Meghallgatjuk az igényeiket, elvárásokat és igyekszünk megfelelni azoknak

– Támogatjuk a jó és konstruktív ötleteket

– A kevésbé jókat próbáljuk alternatívákon keresztül korrigálni

A folyamat végén ügyfelünk biztos lehet abban, hogy nem csupán egy új weboldal, vagy webshop kerül a birtokodba, hanem egy eszköz, amellyel akár önállóan, akár a SoulArt–al karöltve, gyorsan és sikerrel haladhatsz az oldaltól elvárt cél felé.

Weboldal, webshop, webportál, egyéb az interneten elérhető nyilvános, vagy
belső használatú webfelület,
azaz hogyan profitáljunk az internet adta előnyökből?

Egy jó webfelület (weboldal / webshop) ma már eszközkövető (reszponzív), azaz bármely internet elérésre alkalmas eszközön optimalizálva jeleníti meg a tartalmakat, a megfelelő felhasználói élményt biztosítva. Egy, a mai kor elvárásainak megfelelő webfelület letisztult, áttekinthető és mindig a lényegi a felhasználókat leginkább érdeklő információkra fókuszál. Ha szükséges, nélkülözzük a „csilli-villi” hatásvadász elemeket és képesek vagyunk azt a minőséget és színvonalat tükrözni, amit az oldal tulajdonosa is képvisel.

Sosem fogod magad egyedül érezni a webfejlesztés közben sem, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.

Mivel kell kezdeni egy webfejlesztést?

A valóság az, hogy elsősorban arra kell fókuszálni, hogy mi pontosan a cél a weboldallal, mit szeretnénk vele elérni, illetve, hogy kiknek szánjuk azt.

Milyen jellegű tartalommal tudjuk megtölteni, mennyire tudjuk minél egyértelműbben kommunikálni a vállalkozásunkról szóló információkat és milyen funkciókkal tudjuk felvértezni az optimális működés és felhasználói élmény érdekében.

Ezen túl az is nagyon fontos, hogy később, milyen terveink lehetnek, hiszen egyes tulajdonságokkal érdemes már a fejlesztés elején számolni, ezek sok esetben meghatározhatják az alkalmazott technológiát is a megvalósítandó weboldal, vagy akár webshop kialakításánál.

Érdemes tehát szakmai szempontok alapján dönteni, ezért fordulj szakemberekhez, fordulj hozzánk, akik segítenek megalapozott döntést hozni.

Általános tévhitek: 

Megnézzük, ki csinálja meg a legolcsóbban

Nincs szükség karbantartásra, majd én megoldom magamnak

A tárhely kérdése elhanyagolható, bárhol jó nekünk

A Google nem is annyira fontos, hiszen van fizetett hírdetésünk

A weboldal gyorsasága nem releváns kérdés

Milyen egy jó webes fejlesztés?

Általános tévhit: …ha elkészül az oldal és nekem, mint megrendelőnek tetszik!

Sajnos nagyon sokan azt hiszik, persze nem jól, hogy annak kell, hogy elnyerje a tetszését egy oldal, aki fizet érte. Az igazság az, hogy ez nem így van! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a külső megjelenése az oldalnak vállalhatatlan lesz, mint ahogy azt sem, hogy nem fogja az oldal tulajdonosa által képviselt értékeket közvetíteni, de akkor is a célközönségnek készül, azaz a felhasználóknak. Egyedül Ők az ítészek és az általuk képviselt elvárásoknak kell megfelelni.

Az is tény, hogy ezek ma már elég egyértelműen definiálhatók: eszközkövető tartalom megjelenítés, igényes, letisztult, könnyen használható, informatív és frissülő, visszatérést támogató tartalommal. Rendkívül igaz az örökérvényű mondás a kevesebb, néha több.

Vannak, és még lesznek is ügyfeleink, akik ragaszkodnak a régi dolgokhoz. Ezen a területen ez egy elég veszélyes dolog, mivel ebben a rohanó világban az internetezők információéhsége, kattintási szokásai a mérvadók és amennyiben szeretnénk a webes felületeinknek hasznát érezni, sokszor önös érdekeink elé kell ezeket helyezni.

Senior fejlesztőink várják megkeresésed

telefon: +36 70 413 1107

Honnan tudhatjuk, hogy minden jó a weboldalunkkal kapcsolatban?

Általános tévhit: …amikor nincs már dolgom vele, fent van a neten!

Sajnos ez sem így van. Nincs olyan, hogy egy oldallal nincs több dolgom… Főleg akkor, ha attól eredményeket is várunk. Költeni kell rá, (online marketing, social marketing, vizuális tartalom) fejleszteni kell a tartalmakat és folyamatosan mérni az eredményeit, hogy azok alapján a kívánt korrekciókat végre tudjuk hajtani. Azaz egy weboldalt menedzselni kell, foglalkozni kell vele és ez által nem kidobott pénz lesz, hanem egy busásan megtérülő befektetés.

Mi, akik ezzel a területtel foglalkozunk, sokszor nem is értjük azt a szerintünk „luxust”, ha egy vállalkozás nem figyel erre oda, nem fektet kellő hangsúlyt internetes jelenlétére. Rengeteg negatív tapasztalattal a háta mögött az ember szkeptikus, de ha egyszer megtapasztalja, hogy mennyire minimális erőfeszítéssel, mekkora eredményeket képes biztosítani egy hatékony webes jelenlét, utána semmi pénzért nem mondana le róla.

Tapasztald meg, hogy mennyire minimális erőfeszítéssel, mekkora eredményeket képes biztosítani egy hatékony webes jelenlét.

Kezdhetjük a fejlesztést?
Főbb folyamataink a webfejlesztés területén

Igényfelmérés

Itt nem a „kell, vagy sem, illetve a mennyiért” a fő téma. Sokkal inkább a fejlesztendő webes felülettel szemben támasztott elvárások átbeszélése a célközönség meghatározása, hogy pontosan mit közvetítsen az oldal, illetve, hogy milyen funkciók szolgálják legjobban az oldal látogatóinak igényeit. Mik a célok az oldallal hosszútávon, honnan, hová szeretnénk vele eljutni és milyen eredményt tervezünk általa realizálni. Összetettebb oldalak, webshopok esetében itt még csak indikatív formában tudjuk megbecsülni a költségeket, de a feladatok és a követelmények részletes és pontos kibontása után már véglegesíthető mind az ár, mind a vállalási
határidő.

Árajánlatadás

A specifikáció azon feladatok és eredmények összegzett dokumentációja, amiből mindkét fél számára egyértelműen látszik, hogy mit kell megcsinálni, illetve, hogy pontosan mi lesz a végeredmény. Ez a dokumentáció minél részletesebb és precízebb, annál kevésbé beszélhetünk el egymás mellett a megrendelővel. A dokumentáció tartalmazza a látvány- és funkcióterveket is, így mind az oldal kinézete, struktúrája és funkciói látható, értelmezhető formában a megrendelő rendelkezésére áll. A dokumentáció írásban történő elfogadása után kezdjük meg a kivitelezést.

Specifikáció

A fejlesztést a szerződésben rögzített feltételek teljesülése után kezdjük meg a fent leírt dokumentáció alapján, az előre meghatározott időintervallumon belül. A fejlesztés elsődleges célja a webfelület szerkezet- és funkciókész kialakítása. A különböző tartalmak, termékek kizárólag teszt jelleggel kerülnek feltöltésre, és amennyiben ezt a szerződés külön nem szabályozza, a fejlesztés befejezését a különböző tartalmi elemek megléte, vagy hiánya nem befolyásolja.

Fejlesztés

A fejlesztés végén bemutatásra kerül a szerkezet és funkciókész webfelület. A megrendelőnek lehetősége van a specifikáció alapján ellenőrizni a modulokat és funkciókat. Az esetleges hiányosságokról, észrevételekről jegyzőkönyv készül, majd ezeket a korrekciókat, határidőn belül elvégezzük és ismételten bemutatjuk.

Demo

Admin felületen keresztül biztosítható, hogy a megrendelő saját maga is képes legyen kezelni az oldalt. Beállításokat végezhessen, tartalmakat módosítson, illetve újakat tölthessen fel. Webshopok esetében tömeges termékimportokat tudjon kezelni, illetve termék- paraméterezéseket állíthatson be. Igyekszünk üzembiztos tudást
adni. Ennek időkerete 1 – 2 óra, de összetettebb felületeknél az oktatásról videóanyagot is adunk, valamint felhasználói kézikönyvet.

Admin betanítás

A fejlesztés végső üteme az elkészült webtartalom fizikai tárolására alkalmas tárhelyre telepítése. Ez lehet saját, vagy akár bérelt tárhely, amely rendelkezik az oldal futtatásához szükséges kapacitással, valamint technológiai paraméterekkel. Az oldal láthatóságát, elérését kizárólag a megrendelő jóváhagyása után tesszük meg, amennyiben ez a megállapodás értelmében még a mi feladatunk és nem a megrendelőé. A végleges beállítások- Url, e-mail stb,- már szintén az éles környezetben történik meg.

Tárhelyre telepítés / élesítés

A fejlesztés végső üteme az elkészült webtartalom fizikai tárolására alkalmas tárhelyre telepítése. Ez lehet saját, vagy akár bérelt tárhely, amely rendelkezik az oldal futtatásához szükséges kapacitással, valamint technológiai paraméterekkel. Az oldal láthatóságát, elérését kizárólag a megrendelő jóváhagyása után tesszük meg, amennyiben ez a megállapodás értelmében még a mi feladatunk és nem a megrendelőé. A végleges beállítások- Url, e-mail stb,- már szintén az éles környezetben történik meg.

Tartalomfeltöltés

A tartalmak feltöltése, minden esetben egyedi megállapodás kérdése, főleg nagymennyiségű termékimportok, vagy hiányos tartalmak esetében. Alapértelmezetten termékfeltöltéseket csak azokban az esetekben végzünk, amennyiben a vállalási határidőn belül a feltölteni kívánt tartalmak, hiánytalanul, megfelelő formátumban és
értelmezhetőség mellett a rendelkezésünkre állnak. A tartalma hiánya, értelmezhetetlenségük nem befolyásolhatják a fejlesztés lezárását.

Üzemeltetés

Összetett webes rendszerek, webshopok esetében indokolt egy úgynevezett üzemeltetési megállapodás, amely a rendszer üzembiztos működését a biztonsági mentéseket, esetleges verziófrissítéseket is tartalmazza. Ezeknél a fejlesztéseknél előre jelezzük ennek indokoltságát, tervezett költségét és megismertetjük a megrendelővel az SLA
(üzemeltetési) szerződés tervezetét.

Webfejlesztés
MUTATJUK AZ UTAT!

Minden esetben egy, vagy több személyes találkozó alkalmával, alaposan körbejárjuk a megfogalmazott igényeket, igyekszünk teljes mértékben belelátni azokba a folyamatokba, melyeknek megismerése segíthet feltérképezni az eredmény biztosításához szükséges feladatok mibenlétét és mennyiségét, valamint a szükséges technológiát, platformot. Tanácsadó kollégáink az igények pontosításában is segítséget tudnak nyújtani.

Indikatív költségmegállapítás

A fejlesztéshez és egy új szoftver megrendeléséhez kell a „kedv”, amit egy magas költség azonnal el is tud venni. Mielőtt a felek belelovalják magukat, érdemes a nagyságrendekről beszélni. Egy fejlesztés tervezett költségeit az évek alatt megszerzett tapasztalatok által, viszonylag pontosan be lehet határolni. Ez persze nem jelenti azt, hogy félinformációk alapján meg lehet állapítani a költségeket. Valamint a feladatok kibontásánál, az esetlegesen bővülő igények jelentősen befolyásolhatják a végleges árat.

Rendszerigény követelmény felmérés

Ahhoz, hogy megismerjük az elvégzendő feladatokat, pontos felmérés veszi kezdetét. Ilyenkor végig kell menni, minden apró és olykor jelentéktelennek tűnő elváráson, részleten, funkcióigényen és főként logikailag fel kell építeni a projektet.

Rendszer követelmény specifikáció

Amikor már látszik a scope, le kell ülni és létrehozni a felmérés eredménytermékét a rendszerkövetelmény- specifikációt. Ennek a dokumentumnak a mentén dolgoznak a fejlesztők, és ez alapján tudja a megrendelő is, hogy pontosan mi is lesz a végeredmény. A fejlesztés csak abban az esetben kezdődik meg, ha dokumentációt mindkét fél elfogadta és jóváhagyólag aláírta.

Szerződés

A vállalás tárgyának függvényében két féle szerződéssel dolgozunk – Megbízási-, vagy Vállalkozási szerződés – jön létre, amely mindkét esetben tartalmazza mind a megrendelő, mind a cég jogait és kötelezettségeit. Minden esetben mellékletként megtalálható a vállalás pontos részletezése, vagy maga a követelményspecifikáció.

A Webes fejlesztés megkezdődik

Megkezdődik a webfejlesztés. Amennyiben publikus oldalról van szó, elkészülnek az első látványtervek, melyek a frontend fejlesztés alapját jelentik. Ezzel egy időben megindul a backend fejlesztés is, ami a motorját fogja alkotni az új webfejlesztésnek. A fejlesztési ütemeknek megfelelően, ügyféldemókat iktatunk be, így a megrendelő mindig aktuálisan láthatja az elkészült modulokat, funkciókat.

A Webfejlesztési munkálatok tesztelése

Az elkészült modulok első körben fejlesztői tesztelésen esnek át, majd a webfejlesztés végén az egységes funkcionalitást teszteljük. Ezek a tesztek éles futtatási környezetben, természetesen nem publikusan zajlanak. A tesztnél fontos, hogy a megrendelő, illetve mindazok, akik az elkészült fejlesztést használni fogják, részt vegyenek ebben a folyamatban. A feltárt esetleges hibák az élesítés előtt javításra kerülnek.

Bevezetés az elvégzett Webfejlesztés adminjába – betanítás

Egy komplexebb webfejlesztési folyamat alkalmazása jelentős változás egy cég életében. Az átállás és az üzembiztos használat nem is megy egyik napról a másikra, ezért érdemes hosszabb időintervallumot szánni rá. Ennek a folyamatnak a támogatása minden esetben része a fejlesztésnek. Előzetesen meghatározott óraszámban a felhasználók és az adminok betanítását is elvégezzük, valamint az oktatásról webshop videó anyagot, valamint a webáruházat érintő felhasználói dokumentációt is készítünk, melyet átadunk a megrendelőnek.

Az elkészült Webes fejlesztés üzemeltetése

Egyedi fejlesztésű, összetettebb webáruház rendszerek esetében ajánlott úgynevezett SLA szerződést kötni (Jelentése: Service Level Agreement = Szolgáltatási Szint Megállapodás), melyet érdemes a webshop fejlesztés elején fixálni. Ezen szerződések célja a szolgáltatási minőség biztosítása a teljes időtartam alatt. Kevésbé összetett webshop projektek, vagy nem csupán saját fejlesztés esetében, egy üzemeltetési megállapodás is teljes biztonságot tud jelenteni a megbízó számára.

A Webfejlesztés fenntarthatósága

Egyedi webes rendszereinket, szoftvereinket, alkalmazásainkat ismert és fejlesztői körökben elismert technológia és módszertan mentén készítjük, megfelelő fejlesztői dokumentációval adjuk át, így biztosítva, hogy cégünktől függetlenül is fenntartható, továbbfejleszthető szoftvert biztosítsunk a megrendelőink részére.

Szolgáltatások

Átfogó Informatikai szolgáltatásunk a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt. Programnyelv és fejlesztés függetlenül, hazai Senior szakemberekkel a hátad mögött a konkurencia pislogni sem fog tudni.

Több ezer oldalon vagyunk túl. Hidd el, nincs olyan feladat, amely ellen tudna állni WordPress felkészültségünknek.

Akár egy nap alatt elkészül, amit megálmodtál!

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván.

Nem lehetünk ma már hatékonyak megfelelő online jelenlét nélkük a közösségi hálókon. Szakembereink a stanard feladatok ellátásán felül a legelvetemültebb ötletekkel állnak majd elő.

Weboldalad, webáruházad, értékesítési oldalad informatikai felülvizsgálata, a működési és fejlesztési hibák orvoslása, optimalizálása. Elért eredmény = biztos növekedés!

Nem csak weboldalad és ügymeneted vagyunk képesek optimalizálni, de hasznos, piacképes ötletekkel formáljuk eladási technikádat vagy nyitunk új üzleti csatornát számodra. Weboldalad gyorsaságának növelésével azonnali eredményeket, Google bizalmat nyersz, amely új látogatókat eredményez.

Díjmentes elemzési lehetőséggel vehető igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunk.

Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

Online marketing szakembereink a legújabb technikákat alkalmazzák. Elemzéseink, sikeres PPC kampányaink és kiváló SEO eredményeink Önmagukért beszélnek.

Élj a lehetőséggel, dolgozz adatelemző kutatókkal!

A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen.

Referenciákat szeretnél? 

telefon: +36 70 413 1107

Azonnali munkavégzés
Üzenj nekünk és pillanatok alatt felkeresünk

Büszkék vagyunk a ránk büszke partnereinkre, fejlesztőink folyamatos fejlődésére, online szakértőink Google Ads és keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre. Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális legégetőbb problémákat és feladatokat.