Informatikai szolgáltatások 
25 év informatikai tapasztalattal a hátad mögött a konkurencia csak pislogni fog tudni!

Az informatika és webes szolgáltatások cégünk húzóágazata. Hálózatépítés, webhosting, webfejlesztés, programozás, adatbáziskezelés és webes tartalomkezelő rendszerek kiépítése, látogatottságmérés és statisztika, keresőoptimalizálás, web 2.0…

Egyszóval teljes körű IT-tanácsadással és szolgáltatásokkal várunk , melyek között is kiemelt szerepet kapnak a modern közösségi média online marketing eszközei, melyek az utóbbi években valóságos forradalmat hoztak ezen a piacon.

Korunk nagy vívmánya ugyanis, hogy legyen szó bármilyen jellegű igényről, már kereshetünk is a neten. Ennek előnye elsődlegesen a felhasználók oldalán csapódik le, hiszen rendkívül gyorsan és egyszerűen jutnak számukra fontos információkhoz.

Nem elhanyagolható tény, hogy azok a szolgáltatók, kereskedők, akik gyorsan és konkrét információkkal érik el a felhasználókat, szintén hatalmas előnyöket realizálnak webes felületeikből konkurenciájukkal szemben. Ennek okán rendkívül kiélezett verseny folyik az internetes keresőkben a minél előnyösebb pozíciókért.

Gyors, hatékony, optimalizált, jól kommunikáló weboldalra, szoftverre, applikációra vágysz? Mindezt a piacon kiemelkedő mentalitású és szaktudású szakembergárdával a hátad mögött, ráadásul a legjobb piaci áron? Amennyiben a válasz igen, kedvelni fogsz minket!

Megfontontolt döntést kell hoznod, tekintsd meg céges bemutatkozásunkat és referenciáink széles körét. 

Szakembereink a piacon egyedülálló módon éjjel-nappal állnak a rendelkezésedre: igényeld díjmentes tanácsadásunkat, amely során felmérheted tudásunkat.

Ne feledd: a siker mérhető, Mi pedig együtt dolgozunk Veled a közös sikereinkért! Keresd fel szakértőinket a +36 70 413 1107-es telefonszámon vagy kattints az alábbi gombra és egy órán belül felkeresünk az ország legjobb ajánlatával.

Milyen egy jó webes felület? Profitáljunk az internet adta előnyökből!

Egy jó webfelület (weboldal / webshop) ma már eszközkövető (reszponzív), azaz bármely internet elérésre alkalmas eszközön optimalizálva jeleníti meg a tartalmakat, a megfelelő felhasználói élményt biztosítva. Egy, a mai kor elvárásainak megfelelő webfelület letisztult, áttekinthető és mindig a lényegi a felhasználókat leginkább érdeklő információkra fókuszál. Ha szükséges, nélkülözzük a „csilli-villi” hatásvadász elemeket és képesek vagyunk azt a minőséget és színvonalat tükrözni, amit az oldal tulajdonosa is képvisel.

Sosem fogod magad egyedül érezni a webfejlesztés közben sem, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.

Az örök kérdés: karbantartjuk az oldalad? Tárhelyet adunk mellé? Utánkövetjük az eredményeket? Cégünk esetében minden kérdésre igen a válasz! 

Kezdhetjük a fejlesztést?

Főbb folyamataink a webfejlesztés területén

Igényfelmérés

Itt nem a „kell, vagy sem, illetve a mennyiért” a fő téma. Sokkal inkább a fejlesztendő webes felülettel szemben támasztott elvárások átbeszélése a célközönség meghatározása, hogy pontosan mit közvetítsen az oldal, illetve, hogy milyen funkciók szolgálják legjobban az oldal látogatóinak igényeit. Mik a célok az oldallal hosszútávon, honnan, hová szeretnénk vele eljutni és milyen eredményt tervezünk általa realizálni. Összetettebb oldalak, webshopok esetében itt még csak indikatív formában tudjuk megbecsülni a költségeket, de a feladatok és a követelmények részletes és pontos kibontása után már véglegesíthető mind az ár, mind a vállalási
határidő.

Árajánlatadás

A specifikáció azon feladatok és eredmények összegzett dokumentációja, amiből mindkét fél számára egyértelműen látszik, hogy mit kell megcsinálni, illetve, hogy pontosan mi lesz a végeredmény. Ez a dokumentáció minél részletesebb és precízebb, annál kevésbé beszélhetünk el egymás mellett a megrendelővel. A dokumentáció tartalmazza a látvány- és funkcióterveket is, így mind az oldal kinézete, struktúrája és funkciói látható, értelmezhető formában a megrendelő rendelkezésére áll. A dokumentáció írásban történő elfogadása után kezdjük meg a kivitelezést.

Specifikáció

A fejlesztést a szerződésben rögzített feltételek teljesülése után kezdjük meg a fent leírt dokumentáció alapján, az előre meghatározott időintervallumon belül. A fejlesztés elsődleges célja a webfelület szerkezet- és funkciókész kialakítása. A különböző tartalmak, termékek kizárólag teszt jelleggel kerülnek feltöltésre, és amennyiben ezt a szerződés külön nem szabályozza, a fejlesztés befejezését a különböző tartalmi elemek megléte, vagy hiánya nem befolyásolja.

Fejlesztés

A fejlesztés végén bemutatásra kerül a szerkezet és funkciókész webfelület. A megrendelőnek lehetősége van a specifikáció alapján ellenőrizni a modulokat és funkciókat. Az esetleges hiányosságokról, észrevételekről jegyzőkönyv készül, majd ezeket a korrekciókat, határidőn belül elvégezzük és ismételten bemutatjuk.

Demo

Admin felületen keresztül biztosítható, hogy a megrendelő saját maga is képes legyen kezelni az oldalt. Beállításokat végezhessen, tartalmakat módosítson, illetve újakat tölthessen fel. Webshopok esetében tömeges termékimportokat tudjon kezelni, illetve termék- paraméterezéseket állíthatson be. Igyekszünk üzembiztos tudást
adni. Ennek időkerete 1 – 2 óra, de összetettebb felületeknél az oktatásról videóanyagot is adunk, valamint felhasználói kézikönyvet.

Admin betanítás

A fejlesztés végső üteme az elkészült webtartalom fizikai tárolására alkalmas tárhelyre telepítése. Ez lehet saját, vagy akár bérelt tárhely, amely rendelkezik az oldal futtatásához szükséges kapacitással, valamint technológiai paraméterekkel. Az oldal láthatóságát, elérését kizárólag a megrendelő jóváhagyása után tesszük meg, amennyiben ez a megállapodás értelmében még a mi feladatunk és nem a megrendelőé. A végleges beállítások- Url, e-mail stb,- már szintén az éles környezetben történik meg.

Tárhelyre telepítés / élesítés

A fejlesztés végső üteme az elkészült webtartalom fizikai tárolására alkalmas tárhelyre telepítése. Ez lehet saját, vagy akár bérelt tárhely, amely rendelkezik az oldal futtatásához szükséges kapacitással, valamint technológiai paraméterekkel. Az oldal láthatóságát, elérését kizárólag a megrendelő jóváhagyása után tesszük meg, amennyiben ez a megállapodás értelmében még a mi feladatunk és nem a megrendelőé. A végleges beállítások- Url, e-mail stb,- már szintén az éles környezetben történik meg.

Tartalomfeltöltés

A tartalmak feltöltése, minden esetben egyedi megállapodás kérdése, főleg nagymennyiségű termékimportok, vagy hiányos tartalmak esetében. Alapértelmezetten termékfeltöltéseket csak azokban az esetekben végzünk, amennyiben a vállalási határidőn belül a feltölteni kívánt tartalmak, hiánytalanul, megfelelő formátumban és értelmezhetőség mellett a rendelkezésünkre állnak. A tartalma hiánya, értelmezhetetlenségük nem befolyásolhatják a fejlesztés lezárását.

Üzemeltetés

Összetett webes rendszerek, webshopok esetében indokolt egy úgynevezett üzemeltetési megállapodás, amely a rendszer üzembiztos működését a biztonsági mentéseket, esetleges verziófrissítéseket is tartalmazza. Ezeknél a fejlesztéseknél előre jelezzük ennek indokoltságát, tervezett költségét és megismertetjük a megrendelővel az SLA
(üzemeltetési) szerződés tervezetét.

Webfejlesztés

Még részletesebben informálódnál?

Minden esetben egy, vagy több személyes találkozó alkalmával, alaposan körbejárjuk a megfogalmazott igényeket, igyekszünk teljes mértékben belelátni azokba a folyamatokba, melyeknek megismerése segíthet feltérképezni az eredmény biztosításához szükséges feladatok mibenlétét és mennyiségét, valamint a szükséges technológiát, platformot. Tanácsadó kollégáink az igények pontosításában is segítséget tudnak nyújtani.

Indikatív költségmegállapítás

A fejlesztéshez és egy új szoftver megrendeléséhez kell a „kedv”, amit egy magas költség azonnal el is tud venni. Mielőtt a felek belelovalják magukat, érdemes a nagyságrendekről beszélni. Egy fejlesztés tervezett költségeit az évek alatt megszerzett tapasztaltok által, viszonylag pontosan be lehet határolni. Ez persze nem jelenti azt, hogy félinformációk alapján meg lehet állapítani a költségeket. Valamint a feladatok kibontásánál, az esetlegesen bővülő igények jelentősen befolyásolhatják a végleges árat.

Rendszerigény követelmény felmérés

Ahhoz, hogy megismerjük az elvégzendő feladatokat, pontos felmérés veszi kezdetét. Ilyenkor végig kell menni, minden apró és olykor jelentéktelennek tűnő elváráson, részleten, funkcióigényen és főként logikailag fel kell építeni a projektet.

Rendszer követelmény specifikáció

Amikor már látszik a scope, le kell ülni és létrehozni a felmérés eredménytermékét a rendszerkövetelmény- specifikációt. Ennek a dokumentumnak a mentén dolgoznak a fejlesztők, és ez alapján tudja a megrendelő is, hogy pontosan mi is lesz a végeredmény. A fejlesztés csak abban az esetben kezdődik meg, ha dokumentációt mindkét fél elfogadta és jóváhagyólag aláírta.

Szerződés

A vállalás tárgyának függvényében két féle szerződéssel dolgozunk – Megbízási-, vagy Vállalkozási szerződés – jön létre, amely mindkét esetben tartalmazza mind a megrendelő, mind a cég jogait és kötelezettségeit. Minden esetben mellékletként megtalálható a vállalás pontos részletezése, vagy maga a követelményspecifikáció.

A Webes fejlesztés megkezdődik

Megkezdődik a webfejlesztés. Amennyiben publikus oldalról van szó, elkészülnek az első látványtervek, melyek a frontend fejlesztés alapját jelentik. Ezzel egy időben megindul a backend fejlesztés is, ami a motorját fogja alkotni az új webfejlesztésnek. A fejlesztési ütemeknek megfelelően, ügyféldemókat iktatunk be, így a megrendelő mindig aktuálisan láthatja az elkészült modulokat, funkciókat.

A Webfejlesztési munkálatok tesztelése

Az elkészült modulok első körben fejlesztői tesztelésen esnek át, majd a webfejlesztés végén az egységes funkcionalitást teszteljük. Ezek a tesztek éles futtatási környezetben, természetesen nem publikusan zajlanak. A tesztnél fontos, hogy a megrendelő, illetve mindazok, akik az elkészült fejlesztést használni fogják, részt vegyenek ebben a folyamatban. A feltárt esetleges hibák az élesítés előtt javításra kerülnek.

Bevezetés az elvégzett Webfejlesztés adminjába – betanítás

Egy komplexebb webfejlesztési folyamat alkalmazása jelentős változás egy cég életében. Az átállás és az üzembiztos használat nem is megy egyik napról a másikra, ezért érdemes hosszabb időintervallumot szánni rá. Ennek a folyamatnak a támogatása minden esetben része a fejlesztésnek. Előzetesen meghatározott óraszámban a felhasználók és az adminok betanítását is elvégezzük, valamint az oktatásról webshop videó anyagot, valamint a webáruházat érintő felhasználói dokumentációt is készítünk, melyet átadunk a megrendelőnek.

Az elkészült Webes fejlesztés üzemeltetése

Egyedi fejlesztésű, összetettebb webáruház rendszerek esetében ajánlott úgynevezett SLA szerződést kötni (Jelentése: Service Level Agreement = Szolgáltatási Szint Megállapodás), melyet érdemes a webshop fejlesztés elején fixálni. Ezen szerződések célja a szolgáltatási minőség biztosítása a teljes időtartam alatt. Kevésbé összetett webshop projektek, vagy nem csupán saját fejlesztés esetében, egy üzemeltetési megállapodás is teljes biztonságot tud jelenteni a megbízó számára.

A Webfejlesztés fenntarthatósága

Egyedi webes rendszereinket, szoftvereinket, alkalmazásainkat ismert és fejlesztői körökben elismert technológia és módszertan mentén készítjük, megfelelő fejlesztői dokumentációval adjuk át, így biztosítva, hogy cégünktől függetlenül is fenntartható, továbbfejleszthető szoftvert biztosítsunk a megrendelőink részére.

Szakértőink tisztelettel várják megkeresésed

telefon: +36 70 413 1107

Komplex szolgáltatásokat és részfeladatok ellátását is biztonsággal cégünkre bízhatsz!

Átfogó Informatikai szolgáltatásunk a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt. Programnyelv és fejlesztés függetlenül, hazai Senior szakemberekkel a hátad mögött a konkurencia pislogni sem fog tudni.

Online marketing szakembereink a legújabb technikákat alkalmazzák. Elemzéseink, sikeres PPC kampányaink és kiváló SEO eredményeink Önmagukért beszélnek.

Élj a lehetőséggel, dolgozz adatelemző kutatókkal!

Nem csak weboldalad és ügymeneted vagyunk képesek optimalizálni, de hasznos, piacképes ötletekkel formáljuk eladási technikádat vagy nyitunk új üzleti csatornát számodra. Weboldalad gyorsaságának növelésével azonnali eredményeket, Google bizalmat nyersz, amely új látogatókat eredményez.

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván.

Nem lehetünk ma már hatékonyak megfelelő online jelenlét nélkük a közösségi hálókon. Szakembereink a stanard feladatok ellátásán felül a legelvetemültebb ötletekkel állnak majd elő.

Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

Több ezer oldalon vagyunk túl. Hidd el, nincs olyan feladat, amely ellen tudna állni WordPress felkészültségünknek.

Weboldalad, webáruházad, értékesítési oldalad informatikai felülvizsgálata, a működési és fejlesztési hibák orvoslása, optimalizálása. Elért eredmény = biztos növekedés!

Akár egy nap alatt elkészül, amit megálmodtál!

Díjmentes elemzési lehetőséggel vehető igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunk.

A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen.

Referenciákat szeretnél? 

telefon: +36 70 413 1107

Mennyiért kapok meg egy weboldalt?

ritkán kerül többe (a fejlesztői környezet beolyásoló tényező), mint 100.000 Ft (WordPress alapokon)
Nem csomagot ajánlunk, hanem valódi megoldást!
Előre kalkulálható költségek

Cégedre szabott szolgáltatásainkat választhatod összekapcsolva, egy olajozottan működő rendszerként, ahol az egyes eszközök és folyamatok egymást támogatják, erejük megsokszorozódik.

Rendelkezésedre állunk részfeladatok kapcsán is, online szakértőink Google Ads és Keresőptimalizálás minősítései, Partneri kitüntetései a garanciál arra, hogy biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhasd ránk az aktuális legégetőbb problémákat és új feladatokat.

Alapvetően a személyes kapcsolatban, a baráti viszonyban és a korrekt ügymenetben hiszünk. Árazási hitvallásunk kizárólag egyedi konkstrukcióban tudja maximális tudásbázisát ügyfele rendelkezésére bocsátani.  Alkalmazkodva azonban a piaci követelményekhez bizonyos esetkben mi is képesek vagyunk csomagokban gondolkodni.

Csomagok nincsenek, megoldások igen!

Komplex

0-24 és a legjobb választás

A piacon jellemző és egyben szomorú tény, hogy nem veszik figyelembe a cégek általános pénzügyi helyzetét. Cégünk ettől a mentalitástól messze áll és kizárólag a win-win szituációt tudja hozzáadott értékként aposztrofálni. 

Teljes tudásbázis havi konstrukcióban
Szakértőink, vezetőink a nap 24 órájában fogják lesni minden kérésedet. Cégeddel egy levegőt lélegezve munkálkodunk. Várjuk tisztelettel jelentkezésed

Mennyiért kapok meg egy webshopot?

ritkán kerül többe (a fejlesztői környezet beolyásoló tényező), mint 200.000 Ft (WooCommerce alapokon)

Azonnali

most azonnal megoldjuk
Gyors megoldás, azonnali támogatás eseti jelleggel

Rövid távú

hónapokra szerződünk
Még nem egy életre szóló kapcsolat, de nagyon erős kötelék cégeink között.

Komplex

0-24 szavak nélkül
Legalább fél éves szerződés, cégünk teljes tudásbázisával felvértezve. 
Azonnali munkavégzés
Üzenj nekünk és pillanatok alatt felkeresünk

Büszkék vagyunk a ránk büszke partnereinkre, fejlesztőink folyamatos fejlődésére, online szakértőink Google Ads és keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre. Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális legégetőbb problémákat és feladatokat.