WordPress fejlesztés

Mindent tudunk a WordPress fejlesztésről!

A WordPress a világ legelismertebb és legtöbbet használt CMS rendszere!

Általános tévhitek: 
  • Megnézzük, ki csinálja meg a legolcsóbban
  • Nincs szükség karbantartásra, majd én megoldom magamnak
  • A tárhely kérdése elhanyagolható, bárhol jó nekünk
  • A Google nem is annyira fontos, hiszen van fizetett hírdetésünk
  • A weboldal gyorsasága nem releváns kérdés
  • A WordPress nem jó rendszer, senki sem használja
  • A WordPress nem optimalizálható (valójában a legjobban teljesít e tekintetben)

A WordPress a világ legelismertebb tartalomkezelő rendszere, amelyekkel nagy tudású webes megoldások fejleszthetőek, vállalati oldalaktól a legbonyolultabb portálokig.

Több ezer WordPress oldalon vagyunk túl. Hidd el, nincs olyan feladat, amely ellen tudna állni felkészültségünknek. Marketing alapú szemléletünk és WordPress fejlesztő brigádunk betonbiztos elképzelései stratégiát, minőségi üzemeltetést és kiemelt ügyfélkapcsolati rendszert prezentálnak majd vállalkozásod számára.

WordPress fejlesztési szándékodat az alábbi gombra kattintással tudod szakértőinknek jelezni. WordPress fejlesztőink e pillanatban is várják megkeresesédet. 

Képernyőkép 2023-08-22 021609
Mivel kell kezdeni egy WordPress webfejlesztést?

A valóság az, hogy elsősorban arra kell fókuszálni, hogy mi pontosan a cél a weboldallal, mit szeretnénk vele elérni, illetve, hogy kiknek szánjuk azt.

Milyen jellegű tartalommal tudjuk megtölteni, mennyire tudjuk minél egyértelműbben kommunikálni a vállalkozásunkról szóló információkat és milyen funkciókkal tudjuk felvértezni az optimális működés és felhasználói élmény érdekében.

Ezen túl az is nagyon fontos, hogy később, milyen terveink lehetnek, hiszen egyes tulajdonságokkal érdemes már a fejlesztés elején számolni, ezek sok esetben meghatározhatják az alkalmazott technológiát is a megvalósítandó weboldal, vagy akár webshop kialakításánál.

Érdemes tehát szakmai szempontok alapján dönteni, ezért fordulj szakemberekhez, fordulj hozzánk, akik segítenek megalapozott döntést hozni.

Mi a WordPress webfejlesztés folyamata?

A SoulArt-nál minden esetben személyes és / vagy online találkozó / meeting keretein belül, kollégáink tematikus, szakmai és gyakorlati kérdésein keresztül mérik fel a pontos igényeket. Előfordul, hogy maga az ügyfél sem tudja pontosan mire van szüksége és csupán külső információk, a napi operatív tapasztalat, probléma, vagy jövőbeni üzleti elképzelés az alapja az igényeknek. Ebben az esetben sokat segít kollégáink tapasztalata, rálátása, hiszen olyan dolgokra is rá tud világítani, amire esetleg az ügyfél jelenleg nem is gondol. Természetesen sosem a feladatok duzzasztása a szempont, sokkal inkább a végeredmény optimális biztosítása, vagy a költségek racionalizálása.

– Mi az elsődleges cél a fejlesztéssel?
– Mit, mivel és hogyan érdemes megvalósítani?
– Milyen technológiát követel meg a fejlesztés?
– Hogyan és milyen jellegű eredményeket képes biztosítani a fejlesztés?

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy – egy aprónak tűnő igény mögött is mennyi részletet, összefüggést szükséges pontosítani ahhoz, hogy valós képet kapjunk a megvalósíthatóságról és pontosan azt és úgy tudjuk biztosítani végeredményként, ahogy az elvárható. Vizuális, funkcionális,, vagy üzleti igénytől az elfogadott végeredmény eléréséig, rögös és hosszú az út.

Sokszor nem is felmérhető, hogy elképzelésünk, igényünk pontosan milyen folyamatokat indukál, milyen üzleti, technológiai követelményeket és milyen mértékű szakmai forrásokat és időráfordítást igényel, hogy létrejöhessen. Lehet szó egyedi weboldalról, vagy webshopról, szinkronizációs igényről, vagy egy mobil applikáció fejlesztéséről, ezek kialakítása, hatékony működésük biztosítása, nagyon komplex feladat, főleg úgy és akkor, ha a megrendelőnk a kiadásait, minél hamarabb szeretné látni megtérülni.

Képernyőkép 2023-08-21 005900
A világ legismertebb tartalomkezelő rendszere!

WEBAUDIT vagy tervezés, SEO és SEM tanácsadás, Plugin rendszer tervezés, Rendszerfelügyelet és UX tervezés, Marketing stratégia

Amikor új weboldalak építéséről van szó, egyértelmű, hogy a WordPress a legjobb választás. Biztosítja a szükséges eszközöket és erőforrásokat ahhoz, hogy szilárd alapot teremthessünk egy jól marketingelhető, professzionális weboldalhoz.

Páratlan rugalmasság, Stabilitás, Testreszabhatóság, Kiemelt bővíthetőség, Biztonság, Megbízhatóság

Díjmentes oldal minták, Díjmentes tanácsadás, Biztonsági plugin rendszer, Egy hónap díjmentes VPS szerver használat, Konkurencia elemzés, 24 órás támogatás

További WordPress tudásbázis

Akármennyire is körültekintő a management a vállalkozások webes és informatikai háttere, bármikor „viharba” kerülhet. Cserbenhagyták, becsapták és nem elégedett? Korábban rosszul döntött, vagy csupán nincs idő foglalkozni egy adott területtel? Nincs meg a megfelelő hozzáértés, így jóval több időt és pénzt emészt fel az indokoltnál? Egyáltalán nincs érzékelhető haszna?

A cél minden esetben, hogy eredménycentrikus hozzáállással kezeljük az ügyfeleink igényeit, megoldandó problémáit. Az eredménycentrikus hozzáállás nálunk azt jelenti, hogy hosszútávon fenntartható, eredményes és valós megoldást biztosítsunk. A fent nevezett területek bármelyikéről is legyen szó a feladatokat és a legtöbb problémát és gondot levesszük ügyfeleink válláról. Bárminemű szolgáltatás igénybevételénél lehetőséget kínálunk a költségek egyenletes elosztására. [Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a vállalási határidő, vagy a teljesítés a futamidő függvénye.] Az esetek jelentős részében egy webes vagy szoftveres fejlesztést cégünk előfinanszíroz.

Folyamatosságot, mindkét oldalon tervezhetőséget biztosít, mindamellett, hogy ésszerűbben kivitelezhető a munka és mindkét fél nagyobb mozgástérrel rendelkezik.

Nem keletkezik holtidő sem a folyamatokban és nem jelent korrigálhatatlan elköteleződést sem.

Nem keletkezik holtidő sem a folyamatokban és nem jelent korrigálhatatlan elköteleződést sem.

Veszteségmentes elszámolás és fix havi költség ellenében biztosított a teljes és szükséges szakmai kompetencia.

A költségek felosztása pedig lehetőséget biztosít az eredményből történő finanszírozásra, hiszen kiváltható, vagy átcsoportosítható a belső erőforrás (is).

További szolgáltatások is érdekelnek? Tekintsd meg referenciáinkat és informatikai szolgáltatásainkat.

A weboldalsebesség rendkívül fontos a felhasználói élmény szempontjából. Mit érez ebből az ügyfél? Mindent. A felhasználó egy webhely, alkalmazás, szoftver, vagy egyéb digitális eszköz használata során tapasztalatokra tesz szert, amely alapján döntést hoz. Vásárlási szándékot mutat, vagy elveszti érdeklődését.

Amennyiben a te weboldalad lassú, döcög, cammog vagy nem elérhető nem sok esélyed van a konkurenssel szemben. 

És ez NEM a Google sebességmérő alapján eldöntendő kérdés.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és növeld a felhasználó élményt, egyben a bevételed.

Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint lehúzásmentes, korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással. Várjuk tisztelettel jelentkezésedet.

Nemzetközi szinten is kipróbált szakemberekként bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve a megoldást.