Gyors, hatékony
Webes fejlesztés
Kommunikál és elad
Éjjel-nappal dolgozunk
Tárhely és domain szolgáltatás

Tárhely, szerver, domain. Sokaknak azonnal a gyomorideg jut eszébe, hiszen egy olyan szolgáltatási körről beszélünk, amelyet a legjobb vezetői kompetenciák sem tudnak helyettesíteni. 

Társaságunk szakemberei 25 éves piaci tapasztalat mellett intézik számodra teljeskörűen a tárhely és szerver kérdéskört. Kínosan figyelünk arra is, hogy kizárólag azért fizess, amelyre valóban szükséged van. 

Tárhely, szerver szolgáltatás idegeskedés és leállás nélkül

Miért mi?

Tárhely csomagjainkat ügyfeleink igényei alapján állítjuk össze és a legtöbb esetben karbantartási szolgáltatással együtt kínáljuk. Utóbbi esetén fontos, hogy a vezető szolgáltatók ilyen szolgáltatási kört nem nyújtanak ügyfelei részére. 

Segítünk a domain kiválasztásában, a szerver vagy tárhely igények felmérésében, hiszen a legfontosabb lépésnek mindig ennek kell lennie. 

Figyelem! 

Rengeteg hazai cikk szajkózza neked, hogy az XY tárhelyszolgáltató milyen profi. De ezeket a cikkeket jutalékért írják, tehát kezeld őket távolságtartóan.

Cégünk kizárólag a piacvezető tarhely.eu szolgáltatását értékesíti, ezzel is segítve ügyfeleit a folyamatos, biztonságos üzemeltetés felé vezető rögös, költséges úton.

Válassz e helyett komplex megoldást, vedd fel velünk a kapcsolatot és minden terhet leveszünk a válladról.

Sosem fogod magad egyedül érezni a tárhely szolgáltatás kiválasztása közben sem, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.