Gyors, hatékony
Webes fejlesztés
Kommunikál és elad
Éjjel-nappal dolgozunk
Egyedi szoftver- és alkalmazás megoldások

Vajon van a cégem ügymenetében olyan folyamat, amit szoftveres támogatással hatékonyabbá, egyszerűbbé, gyorsabbá és ezek által gazdaságosabbá lehetne tenni?

A legtöbb esetben a válasz, igen, bár nem mindig egyértelmű, hogy pontosan hogyan és pontosan milyen szoftver megoldás segíthet az elvárt eredmény elérésében. Fontos megismerni a pontos igényeket, azon belül pedig az üzleti folyamatokat, hogy szakmai tanácsokkal élhessünk leendő megbízóink részére.

Egyszerűbb a helyzet, amikor kezdeményezések professzionálisabbá tétele a cél, mondjuk egy majdnem jól funkcionáló Excel alapú kimutatás, vagy adatkezelőt kell hatékonyabbá, modernebbé és komplexebbé tenni.

Sok szerelmünk van és sok nyelven értünk:

Ügyviteli szoftverek és komplett rendszerek evolúciója a hazai vállalkozásoknál

A 90 – es évek óta a legtöbb vállalkozás folyamatosan igyekszik fejlődni, mind az informatikai infrastruktúra, mind az alkalmazások terén. A kezdetleges megoldások helyett, ma már a legtöbb esetben fellelhetők azok a főként felhő alapú ügyvitelt támogató szoftverek, melyek átláthatóbbá, kezelhetőbbé és eredményesebbé teszik a cégek ügymenetét, működését. Egy cégvezetőnek számtalan területen kell precíz rálátással rendelkeznie, és elengedhetetlen, hogy folyamatosan optimalizálja az erőforrásokat. Nem könnyű feladat. Ma már elképzelhetetlen az élet olyan rendszerek nélkül, melyek a működésük során keletkezett adatokat képes egy jól strukturált adatbázisba rendezni.

Sosem fogod magad egyedül érezni a webfejlesztés közben sem, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.

Szoftverfejlesztés

Ahol már korábba felismerték az igényt, ott az egyik leggyakoribb jelenség, hogy a cég fejlődési és stratégiai ütemének megfelelően kerültek bevezetésre különféle gyártók termékei, vagy egyedi alkalmazások és szoftveres megoldások.

Eleinte nagyon sokat segített egy kisebb vastagklienses alkalmazás is, amely például képes volt a raktárt és az árumozgást kezelni. Egy másik tapasztalat a régebbi alkalmazásoknál, hogy nagyon „hozzá nőnek” a cég dolgozóihoz, és még akkor is makacsul ragaszkodnak hozzájuk, amikor egyértelműen látszik, hogy kinőtte a cég.

Sok vállalkozás a fejlődésük és igényeik ütemében újítottak meg, vagy vezettek be újabb szoftvereket. Ezeknek egyik fő jellemzőjük, hogy egymástól függetlenül, az adott modulra fókuszáltan működnek, sok esetben a mai napig. Az egymástól független rendszerek főként emberi erőforrásokat vonnak el, de nagyon megnehezíthetik a pontos kimutatások elkészítését is, vagy csak egyszerűen a szinkron hiánya miatt a legtöbb folyamat nem képes automatikusan működni. .

Rendszerintegráció

A rendszerintegráció olyan komplex folyamat, amely során a különálló egységet képező, heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó rendszerek egy magas szintű, egységes szolgáltatássá fonódnak össze.

A jól kidolgozott, összehangolt működésű integrált rendszer a vállalkozás vezetői és alkalmazottai számára egyaránt egyszerűbbé teszi a mindennapi munkafolyamatokat és összefogott, produktív munkavégzést eredményez. A komplex rendszertervezést megelőzi a vállalati infrastruktúra lehető legpontosabb felmérése, de az integrációs folyamat legfontosabb fázisa maga a rendszertervezés.

Az integrált rendszer lehetővé teszi, hogy a vállalaton belül egy egységes informatikai környezet alakuljon ki. Integrált rendszerek nem csak egy vállalat mindennapi működésében vannak jelen, hanem integrációnak számít bármilyen webáruház raktárkezelő vagy pénzügyi szoftverrel történő összekapcsolása, illetve egy számlázóprogram bekötése is.


EGYEDI, VAGY DOBOZOS SZOFTVERMEGOLDÁST VÁLASSZUNK?

Gyakori kérdés, mert általános tévhit, hogy a dobozos megoldásokat kedvezőbb költségekkel lehet bevezetni, ami első ránézésre igaz is lehet. Azonban van néhány nem elhanyagolható szempont, amit szintén érdemes figyelembe venni a döntés előtt.

– Mennyire képes biztosítani az igényeket, vagy nem kevés kompromisszumot kell vállalni

– Hány olyan funkcióért fizetek, amiket nem tudok kihasználni

– Hogyan képes alkalmazkodni más rendszerünkhöz

– Mennyire támogatott és rugalmas

– Hosszútávon hogyan alakulnak a költségek (2 – 3 év)

Szoftverfejlesztés
EGYEDI, VAGY DOBOZOS SZOFTVERMEGOLDÁST VÁLASSZUNK?