Gyors, hatékony
Csak újságírókkal!
Kommunikál és elad
Éjjel-nappal dolgozunk
Szövegírás szolgáltatás

A szövegírás egy olyan marketingszöveg, reklámszöveg megalkotását jelenti, amely egy terméket vagy szolgáltatást, céget, személyt, újdonságot, hírt vagy akciót mutat be legszebb fényében a célközönségnek.

Újságírást újságírókkal, hiszen a tehenek sem fejik meg magukat!

Miért mi? 

Ahogyan minden más esetben, jelen piaci szegmensben is óriási a konkurálás. Mi ebben nem veszünk részt. Cégünk ugyanis a piacon sajnos sok esetben jellemző kontár munka helyett kizárólag több évtizedes tapasztalattal rendelkező újságírókkal dolgozik és ennek megfelelően valódi újságírást, valódi cikkeket prezentál ügyfeleinek. 

Cégünk együttműködik a Magyar Újságírók Országos Szövetségével, ezzel biztosítva partnerei számára a valódi újságírói identitást és szakmai kvalitást. 

Mit jelent a kontár munka?

A szövegírás nem egy ad-hoc jelleggel megtanulható szakma. Hosszú évek tanuló padban eltöltött idő, a ranglétrák megfelelő kijárása (azaz valódi újságoknál eltöltött idő, szakmai gyakorlat és piacképes tudás) mind-mind olyan fontos pont, amelyet egyetlen mondvacsinált “blog író” vagy “kreatív szövegíró” sem tud magáénak. 

Igen, mi ki merjük mondani, hogy az 52 órás tanfolyamok elvégzésével büszkélkedő “szakemberek” munkája NEM tudja azt a minőséget nyújtani, amit elvársz! Ez akkor is így van, ha elégedetten csettintesz egy-egy “cikk” láttán. Felmérni így sosem fogod tudni hova tudott volna vállalkozásod kifutni. 

Miért jó ez Neked? Mi a különbség? 

Mert cikkeink feltűnőek, mégis visszafogottan mutatják be cégedet. Amennyiben sajtóközleményt írunk, nem lesznek tele tárgyi tévedésekkel, hiszen az újságíró az információknak nem (csak) a Google alapján néz utána, hanem szinte minden esetben helyszíni bejárással, riportokkal segíti partnere munkáját.

Mit írunk meg?

Hírlevél szövegírás

Webshop szövegírás

Weboldal szövegírás 

Blog szövegírás

Érkezőoldal (landing page) szövegírás

SEO szövegírás

Termékleírás

Hirdetés szövegírás

Videó szövegírás

PR-cikk írás

Sajtóközlemény írás

Lektorálás

Végezetül

Sosem fogod magad egyedül érezni a szövegírás közben sem, minden pillanatban lessük kívánságlistádat, változtatási kérelmeidet, legyen az akármennyire is reménytelen vagy nehéz. Kiemelt skillünk a stressztűrés, amelyből konkrétan táplálkozunk.

Ne feledd! A szöveg a tartalommarketinged legfontosabb eszköze! Nem csak alkotómunka, de szakmai feladat is és elsődleges célja a cselekvésre való felhívás.

Cselekedj tehát, keress fel minket!